OFFLINE

Egy szerep kedvéért lett újra felismerhetetlen Rooney Mara

2012. április 20., péntek 08:36

A Tetovált lány amerikai remake-jének főszereplőjeként megismert Rooney Mara a film kedvéért akkoriban, az eredeti változatban játszó kolléganőjéhez hasonlóan komoly változáson ment át. Egy interjúban elmondta, hogy a  szerep előtt sokkal csajosabb volt a stílusa, mostanra viszont már odáig jutott, hogy kimászik az ágyból, és felkapja, ami szembejön. Az eredetileg cuki, barna hullámos hajú lányból a szerepe szerinti kemény csajt faragtak, amiből a feketére festett, rövid frufrus haj a későbbiekben is megmaradt. Sehol nem látszott a kezdeti báj és finomság, csak sötét színek, szigorú szabásvonalak és az arcvonásait keményítő smink.

De nem sokáig, egy újabb szerep kedvéért megint hatalmasat változott a színésznő, de szerintünk végre előnyére.

Rooney legújabb filmje, a Bitter Pill főszerepe kedvéért most újabb átalakulásra kényszerült. A depresszióval küzdő asszony megformáláshoz váltani kellett a komor stílusról, a fekete haj sem illett a karakterhez. A film készítői egy olyan frizurát találtak ki neki, ami a filmben elég kócos lehet, a vörös szőnyegen viszont továbbra is divatos. A póthajakkal segített, hosszú hullámos haj ombre festésű, azaz alul világosabb, fölül sötétebb, színátmenetes. A világosabb szín máris lágyabbá és kedvesebbé varázsolta Rooney vonásait, aki éveket fiatalodott ezzel az új frizurával.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta