OFFLINE

Britney Spears 4,6 millió forintos sportmelltartóban rázza

2012. április 18., szerda 13:36

Az énekesnő nem kispályás, ha munkaruháról van szó, viselt ő már fénylő kövekkel kirakott testszínű kezeslábast is, a Twister Dance játékot népszerűsítő reklámfilmben pedig egy 20 ezer dollárt (kb. 4,6 millió forintot) érő sportmelltartóban rázza. Hogy miért ilyen drága? Nos, a BodyRock Sportnál kapható darab anyaga selyem, amit Swarovski-kristályokkal hintettek tele, ráadásul a cipzárja 18 karátos aranyból van, akárcsak a rajta található koponyás díszítés, amelyen kézzel formázott, szív alakú kristályok fityegnek.

A Fashionista szerzője el is beszélgetett az alkotóval, Kelly Dooleyval, aki állítása szerint akkor szánta rá magát különleges fehérneműk tervezésére, amikor elege lett a túl snassz, börtönviseletnek is beillő sportmelltartókból. „Első pillantásra úgy tűnhet, mintha csak a divat érdekelne, de ez nem igaz. A funkcionalitás az elsődleges szempont” – tette hozzá Dooley.

A tervezőnő természetesen tudott arról, hogy Britney Spears majd az ő kreációjában tűnik fel, hiszen a PR-cég, ami képviseli egy ideje már egyezkedik az énekesnő stylistjával. „Az első ruhapróba után gyorsan csinálnom kellett egy másik melltartót is Britney dublőrének. Alig vártam, hogy láthassam a videót. Amikor megláttam, hogy előzetesképpen kitwittelt pár képet, majdnem szívinfarktust kaptam.”

Az interjú időpontjáig öt darab talált gazdára az Eternal Love néven futó sportmelltartókból, és folyamatosan futnak be az egyedi kérések Dooleyhoz. „Olyan nőknek készült ez a melltartó, akik valami mesés dologgal szeretnék kényeztetni magukat, és szeretik a luxust” – nyilatkozta Kelly Dooley, aki szerint az a legjobb, hogy a koponyás dísz levehető, így más csodákat is rá lehet aggatni az amúgy sem szerény külsejű fehérneműre. A Luxe kollekció, amelynek darabjait a galériánkban lehet megtekinteni, hamarosan egy rózsaszín flitterekkel kirakott darabbal bővül majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta