OFFLINE

Próbálja ki a legegyszerűbb trendi hajtrükköt, a fonást!

2012. április 16., hétfő 09:51 |

Az utóbbi idők egyik leglátványosabb és mégis legegyszerűbb frizuratrendje a kislányosnak tűnő, de variálástól függően akár extraszexi fonás.

A szimpla varkocsoktól kezdve a legbonyolultabban tekert hajakkal mindenhol találkozhatunk, a sztárok ugyanúgy hordják a vörös szőnyegen, mint hétköznap, érdemes nekünk is kipróbálni!

A fonás technikája ráadásul egyszerűen megtanulható, nem is kell hozzá különösebb kézügyesség. Mutatunk néhány inspiráló fotót és videót, kapjon kedvet ön is! Egy dolog elegendhetetlen, de minimum javasolt a fonáshoz: a hosszú és sűrű haj. Persze kevés hajat is be lehet fonni, de ebben az esetben inkább ne próbálkozzunk a bonyolult, több részből álló frizurákkal, mert csak hülyén fog kinézni a néhány kis csoffadt fonat a kikandikáló fejbőrünk mellett.

Félhosszú hajra például nagyon szép lehet az általunk a 80-as években még parkettázásnak ismert technika, amit legutóbb francia fonásnak láttunk viszont a Beautiful Mess blogon. Ha pedig kezdők vagyunk és nincs időnk, de mégis modern megjelenésre vágynánk, akkor egy féloldalasan és lazán befont copf lehet a megoldás.

És ne gondoljuk, hogy fonással díszített hajakat csak alkalmakkor hordhatunk. Egy homlok köré tekert befont tincs ugyanúgy működik hétköznap is, ahogy ezt például az Oh Happy Day bloggerénél is látszik.

Az egyik legklasszabb hajas youtube csatorna, a Luxy Hair is tele van sodort, tekert és fonott videókkal, itt van például ez a megafonat, amit szintén csak tömöt, hosszú hajból ajánlunk.

Fonásban Meagan is elég jó, mondjuk az ő hosszú, sűrű hajából nem is nehéz elkészíteni ezt az elegánsabb, klasszikus de mégis extrább, kígyózó fonatos frizurát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta