Próbálja ki a legegyszerűbb trendi hajtrükköt, a fonást!

Az utóbbi idők egyik leglátványosabb és mégis legegyszerűbb frizuratrendje a kislányosnak tűnő, de variálástól függően akár extraszexi fonás.

A szimpla varkocsoktól kezdve a legbonyolultabban tekert hajakkal mindenhol találkozhatunk, a sztárok ugyanúgy hordják a vörös szőnyegen, mint hétköznap, érdemes nekünk is kipróbálni!

A fonás technikája ráadásul egyszerűen megtanulható, nem is kell hozzá különösebb kézügyesség. Mutatunk néhány inspiráló fotót és videót, kapjon kedvet ön is! Egy dolog elegendhetetlen, de minimum javasolt a fonáshoz: a hosszú és sűrű haj. Persze kevés hajat is be lehet fonni, de ebben az esetben inkább ne próbálkozzunk a bonyolult, több részből álló frizurákkal, mert csak hülyén fog kinézni a néhány kis csoffadt fonat a kikandikáló fejbőrünk mellett.

Félhosszú hajra például nagyon szép lehet az általunk a 80-as években még parkettázásnak ismert technika, amit legutóbb francia fonásnak láttunk viszont a Beautiful Mess blogon. Ha pedig kezdők vagyunk és nincs időnk, de mégis modern megjelenésre vágynánk, akkor egy féloldalasan és lazán befont copf lehet a megoldás.

És ne gondoljuk, hogy fonással díszített hajakat csak alkalmakkor hordhatunk. Egy homlok köré tekert befont tincs ugyanúgy működik hétköznap is, ahogy ezt például az Oh Happy Day bloggerénél is látszik.

Az egyik legklasszabb hajas youtube csatorna, a Luxy Hair is tele van sodort, tekert és fonott videókkal, itt van például ez a megafonat, amit szintén csak tömöt, hosszú hajból ajánlunk.

Fonásban Meagan is elég jó, mondjuk az ő hosszú, sűrű hajából nem is nehéz elkészíteni ezt az elegánsabb, klasszikus de mégis extrább, kígyózó fonatos frizurát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek