Katy Perry nem adja fel a pin-up stílust

KATY-PERRY-TEEN-VOGUE

Az éppen válófélben lévő híresség, aki szemmel láthatóan még mindig nem unta meg a kék hajat, a Teen Vogue májusi számának címlaplánya és az összes képen a frizurájának árnyalatához passzoló ruhákban és kiegészítőkben feszít.

A fotókhoz interjú is dukál, Katy Perry többek közt arról beszél, hogy általában miért is öltözik úgy, mint egy pin-up lány. Persze minden női celebnek van ilyen korszaka, de ő lassan Dita Von Teese-t is lekörözi. „Igen, még mindig szeretem a pin-up stílust, de mostanában ügyelek arra, hogy a jövő pin-up lánya legyek, mint Rachel a Szárnyas fejvadászból. Mindig is fura voltam egy kicsit. Valószínűleg minden akkor kezdődött, amikor még kilencéves voltam. Az apám minden szombaton reggel felébresztett, hogy kirakodóvásárokra vigyen engem. Nem engedhettük meg magunknak, hogy olyan ruhákban járjak, mint a többi lány, ezért egyedi dolgokat kerestem” – nyilatkozta.

Az énekesnő egyébként igen széles skálán mozog, ha stílusikonokról van szó. Mint elmondta, Agyness Deyn, Chloë Sevigny, Daphne Guinness, Natalie Wood, Judy Jetson (igen, a rajzfilmfigura) és Wonder Woman (igen, a szuperhős) stílusa is megihlette. És hogy mi a közös bennük? "Az egyedi stílusok és az erő. Mindannyian képesek alkalmazkodni, fejlődni és változni" - tette hozzá Katy Perry.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek