Jessica Simpson egy Christian Louboutint koppint

A Cellar Paper egyik szerzője az amerikai Elle aktuális számát lapozgatva nemcsak a meztelen Jessica Simpsonnal találkozott, hanem a várandós énekesnő cipőhirdetésével is, és ekkor szembesült azzal, hogy az a nagyon színes, nagyon magas sarkú szandál kísértetiesen hasonlít Christian Louboutin Straratata nevű kreációjára. Mint a blogger írja, csak ezért tűnt fel neki a hirdetés, mert két évvel ezelőtt meg akarta venni a Louboutin-szandált, de az sajnos éppen nem volt leárazva, ő meg nem áll annyira jól anyagilag. Hozzátette, nem érti, hogy az Elle-nél ez miért nem tűnt fel senkinek, hiszen a Straratata korábban többször is szerepelt a magazinjukban.

Balra Louboutin, jobbra Jessica Simpson - klikk a képre a többi cipőhöz!
Balra Louboutin, jobbra Jessica Simpson - klikk a képre a többi cipőhöz!

Természetesen mindkét cipő több színváltozatban is elkészült, és ugyan ebből a szempontból csak egy átfedés van, azért az eset így is kínos. Igaz, valószínűleg teljesen más vásárlórétegnek készültek, hiszen az eredeti ára 200 ezer forint körül mozog, Jessica Simpson Evangelje pedig ennek a tizede. A Huffington Post megkereste az énekesnő szóvivőjét, aki egyelőre nem kívánt nyilatkozni. Egyúttal arról sem adtak hírt, hogy mit szólt mindehhez Christian Louboutin, akinek most az Yves Saint Laurent miatt is fájhat a feje, a tervező szerint ugyanis a 2011-es tavaszi kollekció egyik darabja egyértelműen koppintása az ő egyik cipőjének.

Persze nyilván nehéz úgy követni a trendeket, hogy mindenki valami forradalmian új dologgal álljon elő, gyanús vagy kevésbé gyanús, véletlenszerű együttállások mindig is voltak és valószínűleg lesznek is a divat világában, akárcsak a zeneiparban. Az pedig természetes, hogy mindenki figyelemmel követi, hogy mit is csinálnak mások. Hogy ki mit kezd ezekkel az információkkal, az nyilvánvalóan rá van bízva, ahogy az is, hogy mely tervező érzi azt, hogy neki bíróságra kell vinnie az ügyet vagy egyszerűen csak örül annak, hogy munkássága megihletett valakit.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek