OFFLINE

Mihalik lila izén örül táskáknak

2012. április 7., szombat 11:25

Mihalik Enikő most éppen Devi Kroell táskákhoz adja magát, a 2012-es kampány részeként. Ezúttal a modell teljesen felöltözve pózolt egy lila puffszerűségen, elég egyszerű, fehér ruhákban, feltehetőleg azért, hogy a táskák kerüljenek a képek középpontjába. Így.

A képre kattintva továbbiakat is láthat!
A képre kattintva továbbiakat is láthat!

A fotókat Danko Steiner készítette, Mihalik hajáért Duffy (nem az énekesnő, hanem egy szőrmók férfi) a felelős, a sminket pedig Jeanine Lobell alkotta.

Ha efféle táskát szeretne, nincs egyszerű dolga, mert csak az Egyesült Államokban van három Devi Kroell-bolt, a hivatalos honlapon pedig nincs webshop. Az eBayen viszont úgy néz ki, elég sokat adnak belőle, például itt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta