OFFLINE

Beyoncé műcigányasszonyos szoknyában, férfikalappal

2012. április 2., hétfő 06:54

Nagy divat mostanában a colorblocking, azaz nagy, különböző színű felületek kombinálása öltözködés közben. Beyoncé talán valami ilyesmire törekedett a minap, amikor a képösszeállításban látható szerelésben lépett ki az utcára New Yorkban, de lehet, hogy az összhatás sokaknak így már túl eklektikus. Ráadásul ez nem is colorblocking.

Az a nagy színes izé ott alul nem más, mint egy maxiszoknya az Etrótól - ha megtetszett, ezeregyszáz euróért (kb. 320 ezer forintért) ön is vehet magának egyet ide kattintva.

Mi a legrosszabb ebben az összeállításban?

 • 376
  A szoknya
 • 209
  A felső
 • 244
  A napszemüveg
 • 115
  A kalap
 • 113
  A nő
 • 193
  Semmi, nekem ez így tetszik

Az össze-vissza nyomtatott, műcigányasszonyos stílusú szoknyát nem lehet egyszerű bármivel jól párosítani, szerintünk Beyoncénak sem sikerült, a pink feszülős pulóver nem igazán passzol hozzá. Bár valószínűleg pont az volt a cél, hogy minél durvábban üsse egymást a két darab. És ez még mindig nem minden, a decens cipő és táska mellé a nemrég szült énekesnő hatalmas karikafülbevalókat vett, kerek napszemüveget, és utalásként a colorblocking mellett a másik legnépszerűbb jelenlegi trendre, egy férfikalapot. Az összhatás leírhatatlan, ezért ajánljuk, hogy kattintgassa végig a képösszeállítást, több fotóról több minden látszik!

1175 szavazat 1073 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta