OFFLINE

Nőt harapdál a népszerű androgün modell

2012. március 30., péntek 07:39

Andrej Pejic számtalanszor öltött már magára női ruhát egy munka kedvéért, és nincsen ez másként a FORWARD by Elyse Walker számára készült divatanyagban sem, ami stílszerűen a Nemek harca (Battle of the Sexes) címen fut. Az eredetileg férfi, de teljes mértékben női átalakulásra képes, androgün modell többek közt Givenchy, Alexander McQueen és Proenza Schouler női kollekciójának darabjait viseli a képeken, míg partnerére, Erika Linderre férfiruhákat adtak. Micsoda fordulat.

A fekete-fehér képek a címnek megfelelően persze nem a gyengéd romantika jegyében készültek, az egyik felvételen Andrej Pejic például úgy tesz, mintha beleharapna a fiúsított kolléganője arcába. A fotókat egyébként Sara M. Saric készítette a műbalhézó alkalmi párról. A nemváltó fotózás egyébként Linder számára sem ismeretlen, Rickard Sund fotós és Julie Von Hofsten stylist többek közt az ő szereplésével készítette el az Androgyn fotósorozatot.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta