OFFLINE

Most akkor menő vagy ciki a tetőtől talpig farmer?

2012. március 26., hétfő 07:58

Farmert farmerrel hordani mindig kicsit kínos volt, pedig mindig hordta valaki, főleg amikor beindult az egész denim trend és mindent varrtak belőle. És amíg a nadrághoz árult, azonos anyagú és színű dzsekit még talán el lehetett nézni, a különböző színű és szövésű sávolykötésű pamutszövetek kombinálása rettenetesen hatott. Erre tessék, a farmerdzsekis rokkerek és rosszul öltöztetett gyerekek után után most a menő farmergatyás csajokról nem akar lekopni a farmering.

Ráadásul a sötét nadrág-világos ing párosítás a leggyakoribb, aminek ugyan az eddigi tapasztalatok szerint hülyén kéne kinéznie, de így legalább nincs az egésznek farmerszett hatása. Úgyhogy most nem is tudjuk eldönteni, hogy szertjük, vagy túlzás ennyi denim egyszerre? Nézegessék Önök is, ki hogy öltözik tetőtől talpig farmervászonba manapság, aztán döntsenek!

3338 szavazat 3465 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta