OFFLINE

Kate Moss TV-sorozatban értetlenkedik

2012. március 23., péntek 07:26

Március 23-án indítják újra a népszerű angol vígjáték-sorozat, az Absolutely Fabulous (magyarul Pusszantlak, drágám!), aminek már rögtön az első részében dobtak egy nagyot, és egy cameo erejéig beleírták Kate Mosst és Stella McCartneyt is. A fél perces jelenetben a főszereplő Patsy Stone említi meg, hogy mindketten a 39-esek klubjába tartoznak, amit az idegi rendellenességektől gyötört modell nem igazán tud hova tenni. Ugyanebben a jelenetben tűnik fel McCartney is, de neki nincs szövege.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta