OFFLINE

Palvin Barbara ismét a Chanel arca

2012. március 22., csütörtök 14:03

A lassan Mihalik Enikőt is leköröző magyar topmodell szerződést meghosszabbította a Chanel, azaz 2012-ben is a gyakran Natalia Vodianovához hasonlított Palvin lesz a Le Blanc termékcsalád arca.

A képre kattintva megnézheti a videókat!
A képre kattintva megnézheti a videókat!
Fotó: Chanel

A Chanel távoli-keleti régiónak szóló honlapja tele van Palvin videóival: a modell szám szerint 13 kisfilmen néz buján a kamerába, miközben gondos kezelik sminkelik. Az egyik videóban pirosítót kap a tökéletes arcú, 18 éves modell, a másikon szemöldökét fésülik puha ecsettel. Az utolsó videón lágyan kisminkelve csücsörít Palvin az arcunkba.

palvin solo
Fotó: Chanel

A Chanel mellett a L’Oréal is Palvint választotta reklámarcnak, sőt, alábbi videó szerint ő az új L’Oréal Paris ikon. Az már szinte magától értetődő, hogy egyben rúzsügyi nagykövet is.

A magyar modell egyébként sem unatkozik, nemrég Leonardo DiCaprio csajával fotózták, azelőtt a Victoria’s Secret-nek pózolt, ami már tényleg a topmodellség szinonimája. Ló fölött terpeszt, fast-fashion márkának pózol, parfümreklámban maszturbál, múltat idéz a Vogue-ban és az egész világot meghódítja a 18 éves budapesti lány, akinek mellbimbóját is láthattuk már, igaz, ez semmi ahhoz képes, hogy Mihalik Enikő bimbóit milyen sokszor megcsodálhattuk már.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta