OFFLINE

Cristiano Ronaldo haján nem kopik a zselé

2012. március 19., hétfő 17:43

Ha valaki még a focit sosem nézőknek is ismerős lehet a sportág felhozatalából, az Cristiano Ronaldo, aki kölyökkora óta brutális frizurákkal hívja fel magára a figyelmet. A portugál focista nem mellesleg taktikai okokból jár fodrászhoz, a Sun értesülései szerint legalábbis akárhányszor vágat, melíroztat vagy zseléztet, a következő meccsen mindig betalál.

ronaldoc450

LegutóbbPuskáshoz hasonlították, ez állítólag azért praktikus, mert nem csak a fejjátékot teszi eredményesebbé, de abszolút kizárja, hogy a haj mozgásával egy pillanatra is megzavarja a futballozásban.

A Sport1 Fieszta című, spanyol focival foglalkozó műsorában ma este nyolctól megismerkedhetnek a fodrászaival, ha pedig addig sem bírnák videó nélkül, az alábbi azért elég jól összefoglalja a sportoló hajváltozatait, majdnem a kezdetektől az elmúlt év végéig. A többit bízzuk a szakkommentátorokra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta