OFFLINE

Így lehetünk egyszerűen divatosak tavasszal

2012. március 13., kedd 15:44

Az új trendeket követni és magunkévá tenni szinte lehetetlen, de nekünk hétköznapi csajoknak felesleges is. Ha divatosak szeretnénk maradni, egy-egy darab beújításával és a megfelelő kombinációkkal is naprakészek lehetünk, pláne ha olyan inspiráló divatbloggereket követünk, mint az isteni Wendy, aki egy rövid videóban mutatta meg, neki mi a kedvence az idei tavasz stílusaiból. A közkedvelt sál-megkötős után most itt egy rövid, egyszerű útmutató tavaszra.


Az önmagával utánozhatatlanul pacsizó Wendy a nőies pasztellt, a merész élénk árnyalatokat és az államintákat kedveli a legjobban. Trendenként két szettet mutat meg, amikben semmi túlgondolás és túlvariálás nincs, egyszerűen követhetőek és biztos hogy nem nyúlunk mellé egyikkel sem. Ha Önök az újítás mellett döntöttek és kiválasztották a legszimpatikusabb irányt, itt találnak még egy kis útmutatót hogy hol, mit és mennyiért szerezhetnek be a trendibb megjelenéshez.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta