OFFLINE

Így boncol porcelánt az iparművész

2012. március 11., vasárnap 11:10

Screen shot 2012-03-08 at 4.34.52 PM.png

Beccy Ridsdel vagányabbul nyúl az egyik legfinomabb alapanyaghoz, a porcelánhoz, mint bárki más.

Screen shot 2012-03-08 at 4.34.38 PM.png

Az iparművész az Art/Craft sorozatban virágos porcelánokat boncol, megmutatja belsejüket, de azok minden rétegben ugyanazt a vért, ugyanazt az aprólékos kidolgozást fedik fel. A brit dizájner azt mutatja meg ezzel az orvosi műszerekkel kiegészített installációban, mennyi finom kézimunka van egy-egy festett porcelán kismadaraiban, virágaiban.

Screen shot 2012-03-08 at 4.37.02 PM.png

Az akár sorozatgyártásra is küldhető szériában Rorschach-teszt-ábrákat festett a tányérok közepére, így az asztaltársaságban mindenki elmélázhat a vacsora után, mit is lát a tányéron az utolsó zöldborsó után.

Fotó: Beccy Ridsdel

Többi munkáját a weboldalán található galériában nézhetik meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta