OFFLINE

Debreczeni Zita fotóin ajakbiggyeszt Szabó Zsófi

2012. március 5., hétfő 13:26

Debreczeni Zita a Presztízs Style magazinnak készített egy fotósorozatot a legújabb mainstream celebnőről, Szabó Zsófiról.

A magazin eddig minden számát ismert emberekkel készített divatfotókkal töltötte meg, egyik kedvencünk a szeptemberi, Zimány Lindás lapszám volt (képek itt), amelyet szintén Debreczeni Zita glammodell és fényképész fotózott.

„Zsófit korábban nem ismertem, nem tudtam mire készüljek. Mivel színésznő, ezért gondoltam, hogy nem okoz majd neki gondot akármilyen szerepbe is kell, hogy bújjon. A közös munka abszolút a profizmusát tükrözi, együttműködő volt, megbízható és aranyos. Én nagyon nyűgös és beteg voltam akkor, vele mégis minden nagyszerűen ment.” – állítja Debreczeni a fotózás sajtóközleményében.

„A Presztizs egy stílusmagazin, minden alkalommal divatanyagra fotózunk. Nagyon elegáns, nagyon nőies nőt akartam faragni Zsófiból, mire a fotózásra került a sor a sminkesek és stylistok már készen adták át nekem. Egy otthonos közeget szerettünk volna teremteni, ami úgy érzem sikerült. Összességében az egyik legszuperebb fotózásom volt.” – tette hozzá a glammodell.

A Szabó Zsófis sorozat a legfrissebb, hétfőtől kapható lapszámban jelenik meg, de a képek már fent vannak Debreczeni és a magazin Facebook oldalán is, így az egész editorialt végig lehet nézni: Berki Krisztián barátnőjét elegáns kék, és szexis fekete-fehér szettben, egy félhomályos luxuslakosztályban fotózta celebtársa. A színésznő nagyon buján biggyeszt ajkat, és nagyon cukin nevet a kamerába, de pár képen a rajongói sem ismernek rá: „Wow, fel se ismertem a Zsófit :) nagyon ügyes vagy Zita!” – kommentelte például Lia Ice az egyik kép alá.

Tény, hogy érezhető egy kis photoshop a képeken, de mi felismertük Szabót. Önnek hogy tetszik a celeb által fotózott celeb-editorial? Menő vagy ciki a Debreczeni Zita által készített editorial?

2830 szavazat 1661 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta