OFFLINE

Neonban az új Maybelline naptár

2011. december 30., péntek 14:03

Maybelline2012Calendar-Jeweller01

Charlotte Willer a tavalyi extrém takarítónős naptár után ismét formabontó fényképsorozatot készített a Maybelline-nek. A 2012-es naptár a karrier témakörét járja körbe Erin Wasson, Julia Stegner, Kemp Muhl, Zhang Ziyi, Jessica White és Emily DiDonato modellek segítségével, rengeteg extrém neonszínnel és furcsa sminkekkel. A szakma talán még a Pirelli 2012-es naptáránál is jobban lelkesedik a sorozatért, ami itt tekinthető meg teljes egészében, a róla készült werkfilm pedig alább.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta