Kristen Stewart a stylistok rémálma

A stylistok ölre mennek egy-egy menő hollywoodi celeb öltöztetéséért, de a Twilight-ból ismert Kristen Stewartot mindenki nagy ívben elkerüli: nevüket nem vállaló szakemberek szerint lehetetlen bármit kezdeni stílusával, és szinte már védjegye a sportcipő-estélyi ruha páros. Egyébként van valami a stylistok sirámaiban, legutóbb például a Twilight – Breaking Dawn londoni bemutatóján játszotta el a színésznő, hogy az elegáns fekete Cavalli estélyijéhez kapott fekete magassarkút sportcipőre cserélte (kép itt), igaz, csak a vörös szőnyeges pózolás után - a dedikálást már nem bírta elegáns lábbeliben.

Egy pár héttel korábbi Twilightos promóra meg simán kockás dorkót vett a gyöngyös koktélruha mellé, és a magazinos fotózásokon is rendszeresen sportcipőben fényképezik, vagy mezítláb kerül címlapra.

A stylistok egymás közt emiatt állítólag csak divat-páriának hívják Stewartot, aki hétköznap végképp nem tesz ki magáért, smink nélkül, piszkos, rossz méretű ruhákban megy emberek közé. „Koszos a körme, gázosak a cipői és borzasztóan viselkedik. Nagyon kevesen akarnak vele dolgozni, mert nem akar jól kinézni” – mondta egy jól értesült forrás a US magazinnak.

Ön szerint kinek van igaza?

A jól értesült nyilatkozó és a meg nem nevezett stylistok panasza azonban némiképp eltúlzottnak tűnik, hisz Stewart rendszeresen felkerül az események legjobban öltözötteinek listájára és nagy márkák kölcsönöznek neki ruhát, például az Oscar de la Renta, a Marchesa, az Elie Saab, Herve Leger, a Dolce & Gabbana, Proenza Schouler, a Chanel és Alexander McQueen.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek