OFFLINE

Kristen Stewart a stylistok rémálma

2011. december 2., péntek 08:33

A stylistok ölre mennek egy-egy menő hollywoodi celeb öltöztetéséért, de a Twilight-ból ismert Kristen Stewartot mindenki nagy ívben elkerüli: nevüket nem vállaló szakemberek szerint lehetetlen bármit kezdeni stílusával, és szinte már védjegye a sportcipő-estélyi ruha páros. Egyébként van valami a stylistok sirámaiban, legutóbb például a Twilight – Breaking Dawn londoni bemutatóján játszotta el a színésznő, hogy az elegáns fekete Cavalli estélyijéhez kapott fekete magassarkút sportcipőre cserélte (kép itt), igaz, csak a vörös szőnyeges pózolás után - a dedikálást már nem bírta elegáns lábbeliben.

Egy pár héttel korábbi Twilightos promóra meg simán kockás dorkót vett a gyöngyös koktélruha mellé, és a magazinos fotózásokon is rendszeresen sportcipőben fényképezik, vagy mezítláb kerül címlapra.

A stylistok egymás közt emiatt állítólag csak divat-páriának hívják Stewartot, aki hétköznap végképp nem tesz ki magáért, smink nélkül, piszkos, rossz méretű ruhákban megy emberek közé. „Koszos a körme, gázosak a cipői és borzasztóan viselkedik. Nagyon kevesen akarnak vele dolgozni, mert nem akar jól kinézni” – mondta egy jól értesült forrás a US magazinnak.

Ön szerint kinek van igaza?

  • 851
    Stewart ténlyeg rosszul öltözik
  • 1088
    Szerintem a stylistok túloznak
  • 610
    Ki az a Stewart?

A jól értesült nyilatkozó és a meg nem nevezett stylistok panasza azonban némiképp eltúlzottnak tűnik, hisz Stewart rendszeresen felkerül az események legjobban öltözötteinek listájára és nagy márkák kölcsönöznek neki ruhát, például az Oscar de la Renta, a Marchesa, az Elie Saab, Herve Leger, a Dolce & Gabbana, Proenza Schouler, a Chanel és Alexander McQueen.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta