Kirsten Stewart gömbölyű körme fekete, Katie Holmes-é színtelen

Az idei tél körmös trendjei annyira sokfélék, hogy már követni sem könnyű őket, de mostani összeállításunk segíthet a választásban. Van itt minden, rövid, hosszú, sötét és világos, fényes és matt, csak az nem tud választani, aki nem akar.

Nőies fekete

Egyesek szerint ha feketére lakkozunk, ne legyen rövid és szögletes a körmünk mert az nem elég elegáns. Mi úgy is nagyon szeretjük, de nagyon szép Kirsten Stewart gömbölyű körmén is, igazán jól megy a kócos frizurájához és a bőrszínéhez.

Üde barack

Lea Michele édes barack árnyalatot visel a körmein, ami csodálatosan nőies és finom viselet, de vigyázni kell vele hogy mit veszünk fel hozzá, egy ilyen árnyalatú ruhával és a fémes csillogással együtt tökéletes. Túl sok rózsaszínnel és barackkal viszont ízléstelen.

Egyszerű tisztaság

Ha valaki a hosszú körömre esküszik inkább, de nem tud sokat foglalkozni vele, annak egy szépen kialakított forma és egy réteg tiszta, színtelen, jó erős lakk az ideális választás, épp ahogy az Katie Holmes viseli.

Sötét szilva

A nyári levendulalila őszi-téli testvére ez a szürkés árnyalatú lila, amit Kristin Cavallari is visel a körmein. Aki nem szereti a feketét, de valami sötét színre vágyik, annak szívből ajánljuk.

Hegyes és fényes

Aki nem idegenkedik a hosszú hegyes karmoktól, az biztos erre a trendre fog voksolni ebben a szezonban. Egy ilyen manikűr egy egyszerű outfit mellett lehet igazán feltűnő, és kevésbé közönséges. Beyonce narancsosan ragyogó körmeit akár smaragzöldben is szívesen látnánk.

Rubinvörös

Az igazi klasszikus, ami nem csak télen, de egész évben nem megy ki a divatból az a rubinvörös, amilyet Emma Roberts fiatalos, szögletes formájú körmén láthattuk. Kísérletezzünk a matt és csillogó felületekkel és formákkal bátran.

Magasfényű nude

Jordin Sparks tudja, hog mivel tud a legegyszerűbben optikailag nyújtani az ujjain. A nude körömfestés szintén örök divatnak látszik, egy szép selyemfényű lakk hétköznapra és elegáns alkalomra is tökéletes választás, nehéz vele mellélőni.

Fedő fehér

Az igazi amerikai nőideál megtestesítője, Blake Lively szembe ment a téli sötét trenddel és tömör, hófehér lakkozást választott. A havas-nyuszis elegancia tőlünk távol áll, de ha Önnek tetszik a fehérség, koppintsa bátran a szőkeség manikűrjét!

Félhold manikűr

Ha van rá elég ideje és kézügyessége, kipróbálhatja az ide tél egyik extrém trendjét, amiről már írtunk korábban is. Dita Von Teese-t nem először látjuk ezzel a fordított francimanikűrrel, de mindig nagyon szeretjük rajta.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek