OFFLINE

Könyv a csodálatos cipőtervezőről: Christian Louboutinről

2011. október 25., kedd 08:03

Pirostalpú cipőt minden nő akar, még az is, aki éppen motoroscsizmát keres. A piros bőrtalpak istene, Christian Louboutin életéről olvashatunk a Rizzoli gondozásában megjelent könyvben.

Screen shot 2011-10-21 at 6.45.33 PM.png

A nagy szexicipőgyáros-trió (Louboutin, Blahnik, Choo) közül Louboutin-rajongó vagyok, így az angol nyelven megjelent könyvben az tényleg már csak egy extra őrület, hogy az előszót John Malkovich írta, így a mester életéről szerzett információk mellett Malkovichot is megismerhetjük egy új oldaláról.

A köny már akciósan kapható az amazon.com-on, 47,6 angol fontért.

Egy dizájner életrajzi könyve nem újdonság, következő kedvenceink életének részleteit is megismerhetjük különböző művekből.:

Coco Chanel életének egy szakaszáról, a kezdetekről kiváló film készült, külsejét erősen idealizálva, a gyönyörű Audrey Tautou főszereplésével.:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta