OFFLINE

Négymilliós arany cipőfűző: kéne?

2011. október 23., vasárnap 08:26

Értelmetlen, de vicces dolgokra hihetetlen összegeket el lehet verni, most pedig valószínűleg megtalálták a kategória legdrágább jelöltjét: az arany és ezüst cipőfűzőket, amelyeket a Mr. Kennedy cég forgalmaz.

Arany
Arany
Fotó: mr-kennedy.com

Mint a Huffington Post írja, a 14 karátos arany változat 19 ezer dollárba (4,1 millió forint) kerül, de aki nem akar ennyi pénzt kidobni az ablakon, annak az ezüst ajánlható, csupán 3000 dollárért (654 ezer forint).

A látványos, de ki tudja, mennyire praktikus terméket hagyományos ötvöstechnikával készítik kolumbiai munkások, minden párt összesen 120 munkaórában.

Ezüst
Ezüst
Fotó: mr-kennedy.com

A gyártó cég arra is vállalkozik, hogy az elkészült terméket szakképzett biztonsági emberek szállítják ki a világ bármely pontjára, és még be is fűzik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta