OFFLINE

Menő vagy ciki a 12500 forintos pókfejdísz?

2011. október 22., szombat 10:48

crazy-shoes-nightmare-incarnate

Gyöngyszemekben gazdag a kézműves holmik amerikai webshopja, az Etsy; bemutattunk már ott árult dugópárnát és puncimedált, szakállsapkát és gáztűzhely-fotelt.

A képen látható, az Etsyről származó fekete özvegyes fejdíszbe az If Style Could Kill blogon futottunk bele - ön szerint menő vagy ciki? A leírásból kiderül, hogy a pók teste tollas-pelyhes, szemei piros gyöngyből készültek, lábait pedig kedvére állítgathatja a megrendelő. Alkotója, aki az Etsyn KirahleyKreations-ként fut, az ismertetőben azt írja, a hálót fel lehet hajtani, de akár be is lehet tuszkolni, ha valakinek nem nyerné el a tetszését.

A Halloweenre épp ideális pókos fejdísz 7-10 nap alatt készül el, és 58 dollárba, vagyis körülbelül 12500 forintba kerül, plusz szállítási költség.

Önnek bejön a pókos-hálós fejdísz? Ha felvenné - készítője szerint akár egész nap is hordható, nem kényelmetlen -, nyomjon a menőre, ha viszont a hideg rázza tőle, a cikire bökjön!

il fullxfull.188994452
2319 szavazat 2202 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta