OFFLINE

Tekerje a nyakára Karl Lagerfeldet!

2011. október 13., csütörtök 12:09

Eljött a meleg sálak ideje, találtunk is magunknak egy kellemes tapintásúnak tűnő, kasmír-gyapjú keverékből készült, szép nagy, 122 x 132 centis kendőt a Yarnz-tól.

a 560x375
Fotó: Net-a-Porter

Csodásak a színek, finom anyag, a 150 dolláros, azaz 35 ezer forint körüli ár egy kicsit viszont mintha sok lenne. Na, de nem egy olyan kendőért, amin Karl Lagerfeld arca van nyomva! Ön szeretné, ha egy 78 éves divatkirály melegítené a pucér nyakát ezeken a hűvös napokon, vagy inkább megmaradna az arc nélküli sálaknál?

1616 szavazat 1606 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta