OFFLINE

Mihalik most mindent megmutat

2011. október 4., kedd 15:06

Mihalik Enikő sokat öltözött-vetkőzött mostanában, de a legtöbbet Hanna Putznak mutatta meg (aki amúgy láthatóan értékeli, ha modelljei meztelenek). A képek a New York-i Soho Grand Hotelben készültek.

Fotó: Hanna Putz  A képre kattintva talál még többet is!
Fotó: Hanna Putz
A képre kattintva talál még többet is!

Bár próbáltunk kicsit utánajárni a képeknek, kevés róluk az információ – úgy tűnik, Mihalik itt és most semmit sem reklámoz, egyszerűen csak jól néz ki egy hotelszobában.

Aki viszont Mihalikot inkább ruhában szereti (ha van ilyen lény a földön), annak a szeptemberi Vogue Latin America fotóit ajánljuk. Ezeket  Regan Cameron készítette, korábban már adtunk hírt róluk, most viszont már nemcsak a címlap látszik.

Kattintson a többiért!
Kattintson a többiért!
Fotó: Regan Cameron

A címlapon Mihalik egy Moncler Rouge által készített, felül csipkés, alul bőrrojtos ruhát viselt, itt viszont egy olyan darabba bújt, amelyhez hasonlóban (elöl átlátszatlan, pöttyös, csak annak bő volt az alja, és kisebbek a pettyek) Olivia Wilde villantott már mellet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta