OFFLINE

Disznósmink: Miss Röfi a MAC új arca

2011. október 3., hétfő 14:44

Disznóval sminket reklámozni elsőre elég buta ötletnek tűnhet, de azért Miss Röfit, a Muppet Show bájosan szexi szereplőjét ne keverjük össze egy saját ürülékében dagonyázó röfögővel. Miss Röfi ad a megjelenésére, mindig csinos, szép a frizurája, és báb test ide, báb test oda, ő egy igazi díva. Így már nem is olyan megdöbbentő, hogy a MAC kozmetikai céget egy új kollekció megalkotására ihlette.

A MAC mindig is előszeretettel választott dívának titulált arcokat a termékeihez: Rupaul, Ongina, Cyndi Lauper vagy Lady Gaga már mind megvolt nekik, sőt még egy rajzolt csaj is: idén januárban lepte meg  rajongóit a Wonder Woman kollekciójával.

mssrofi

Az novemberben boltokba kerülő termékeket Miss Röfi egy nagyon vad szerkóban és egy még vadabb, Kiss-es sminkkel népszerűsíti, minket megvett vele.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta