OFFLINE

Nyaklánc hajból: szexi vagy broáf?

2011. július 18., hétfő 08:55

Kerry Howley kortárs ékszertervező ötlete az emberi hajból készült ékszerkollekció. Egyik szemszögből nem sokban különbözik a pár éve divatos lószőr-ékszerektől, máshonnan a lefolyóból kihalászott iszonyatok jutnak eszembe róla, amikor egy hosszú, fekete hajú csajjal laktam együtt. És akkor még nekem is hosszú, barna hajam volt.

A kiállításra készített ékszerek formája, kivitele szép, és van valami kényelmetlenül vonzó egy idegen haj érintésében, de ugyanettől a hideg ráz ki, nem akarom, hogy ez legyen a bőrömön. És ön szerint, menő vagy ciki ez a bizarr kollekció?

3105 szavazat 2036 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta