OFFLINE

A magyar tervező Frida Kahlo szemöldökével reklámozza kollekcióját

2011. június 27., hétfő 15:40

Oláh Anna divattervező új kollekcióját a Múzeumok éjszakáján mutatták be a VAM Design Centerben. Az Anna Amélie márka legújabb FreEdA névre hallgató kollekciójában a kabáttól a nyári ruháig szinte minden ruhadarab megtalálható, de a hangsúly ezúttal is a kézzel szőtt táskákon és egyéb kiegészítőkön van. A táskák és kiegészítők fényes és egyben szemkápráztató, irizáló bőrökből készültek.

Bár a márka neve inkább Amélie csodálatos életére utal, a kollekciót nem Audrey Tautou, hanem Frida Kahlo bozontos szemöldöke ihlette, így a mozgalmas motívumok és izgalmas színek jellemzik a ruhadarabokat. A összenőtt szemöldökű, mexikói festőnő, akit Salma Hayek alakított élethűen a filmvásznon, egyszerre volt betegsége miatt rettenetesen elkeseredett, és féktelenül vidám. A kollekció a festőnő utóbbi jellemzőjét hivatott bemutatni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta