OFFLINE

Mariah Carey nyalókával, Beyoncé a melleivel adja a parfümjét

2011. június 20., hétfő 18:13

Már megszokhattuk, hogy a celebek gyakran tűnnek fel parfümreklámokban, hogy saját nevük alatt futó vagy egyéb illatokat reklámozzanak. Sokszor némi szexualitást is belevisznek a hirdetésekbe, de van, amikor ez egyáltalán nem jellemző. Most ismét dömping van a celebeket szerepeltető parfümreklámok terén, és mi szépen össze is gyűjtöttük ezeket.

Mariah Carey nem aprózta el a dolgot, ő rögtön három illattal rukkolt elő. A Lollipop Splash: The Remix kollekciót a málnás Inseparable, a bazsarózsás Never forget you és a jázminos Vision of love alkotja, és júliustól lesz kapható. A hirdetésen a híresség stílszerűen egy nyalókát (lollipop) szopogat. Mariah Careyhez hasonló pózban látható Halle Berry a Reveal The Passion parfüm hirdetésén, igaz, nyalóka nélkül. A színésznő nevével fémjelzett illat is júliustól lesz kapható, a hozzá tartozó képet a galériában tekintheti meg. A Reveal The Passion a híresség harmadik parfümje, és a sorozat legújabb darabját Richard Herpin parfümőr jegyzi.

Klikk a többi képért!

Beyoncé Knowles korábbi parfümreklámját, amely a Heat nevű termékhez készült, túl dögösnek találták a brit televíziónézők. Ez azonban nem vette el az énekesnő kedvét attól, hogy ne dobjon piacra egy újabb parfümöt. Természetesen a Pulse hirdetése kedvéért sem volt hajlandó garbóba öltözni, inkább egy mélyen dekoltált ruhában ösztönöz a vásárlásra. Dakota Fanning ugyan nem saját parfümjét reklámozza, hanem Marc Jacobs Oh, Lola! termékét, de ez nálunk nem kizáró ok, így ő is bekerült a felsorolásba. Mivel a színésznő még csak 17 éves, egyesek szerint még nem kellene az ölében egy parfümös üveggel pózolnia.

Kinek a hirdetése tetszik jobban?

 • 54
  Mariah Carey
 • 93
  Halle Berry
 • 380
  Beyoncé Knowles
 • 194
  Dakota Fanning
 • 48
  Jessica Simpson
 • 238
  Heidi Klum

A túlzott szexualitást egyértelműen nem lehet szemére vetni azoknak a reklámszakembereknek, akik Jessica Simpson és Heidi Klum parfümhirdetését készítették. Jessica Simpson Halle Berryhez hasonlóan már több parfümöt is piacra dobott: 2008-ban került a polcokra a Fancy, 2009-ben Fancy Love , 2010-ben a Fancy Nights, az I Fancy You pedig a sorozat negyedik darabja. Heidi Klum már több termékkel is kedveskedett rajongóinak, de a német modellnek állítólag eddig nem volt saját parfümje. Az illatot több szakember segítségével alkotta meg, és a Shine márkanevű parfüm csak szeptembertől lesz majd kapható. Bár a négygyermekes híresség korábban igen sokszor vetkőzött, a parfümjéhez készült hirdetés kedvéért eltekintett régi jó szokásától.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.06.20 18:32:26Monsieur Boo-Boo chaton

  Egy ideig használtam Beyoncé Heat parfümjét, nagyon finom illatú! Kíváncsi vagyok az újra is, meg talán Heidiére.

  "még csak 17 éves, egyesek szerint még nem kellene az ölében egy parfümös üveggel pózolnia."
  Ez meg baromság!

 • 2011.06.20 18:56:50Agytörzsy Professzor

  The Zone, where normal things don't happen very often... :S

 • 2011.06.20 19:03:04Jimbo75

  Beyoncé mintha megerősödött volna mellben, nem? Eddig is ilyen tökéletesen kerek mellei voltak?

 • 2011.06.20 19:39:02Csibefogó

  Dehogy, tudod, van a PS, amit régen resusnak hívtak

 • 2011.06.20 19:39:34Csibefogó

  Retus, na.

 • 2011.06.20 19:52:07leoncio

  hát végül is egy fasz is kilóghat a szájából jó példát mutatva az amcsi gyerekeknek.

 • 2011.06.20 19:54:05leoncio

  Végül is egy fax is kilóghat egy 17 éves lány szájából a reklámokban. Miért is van a reklámtörvény?
  Szolgáljon jópéldával az amcsi gyerekeknek.
  Miután jól bezabáltak hamburgerből, a fölöset meg kiokádták, vegyék elő az üvegcsét fújják mert olyan fontos szekszinek lenni egy gyereknek..

 • 2011.06.20 19:56:33leoncio

  Én vonzónak tartom ezt a Marc-ot de esküszöm minden reklámja totálisan beteg.
  Kezdve a meztelen teddy-macin saját széttett lábbakkal hasalóstól a legutóbbi puffadt arcú, vizíhullás Helena reklámig.
  Ez a pasas egy szabadlábon lévő bolond.

 • 2011.06.20 20:30:18blackbarika

  Ha a fotókat nézem, Beyonceé parfümjét venném meg először, utoljára pedig a Dakota F.el reklámozottat. Az a plakát nagyon unalmas sztem. Heidi Klum meg olyan gonoszul néz :D

 • 2011.06.21 11:16:06Stipistopi

  az a nyalókás mörrájás kép nincs is agyon fotoboltozva... ááá

 • 2011.06.21 16:08:02megadeth1

  Jaj, ezt a Dakotát de ki nem állhatom! Mintha fél deci vér se lenne benne. Minden tehetsége kimerül a gülü szemei meregetésében és a fejhangon picsogásban. A Világok harcát is azért szenvedtem végig, mert vártam, h Tom végre úgy istenesen pofán vágja, vagy az ufó lekvárt csinál belőle. Hát nem kiköpte? Kurvaélet.
  Sose venném meg a punciszagú parfümjét.

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta