OFFLINE

Menő vagy ciki: napelemes bikini

2011. június 10., péntek 14:34

A Solar Bikini névre keresztelt darabot a brooklyni Andrew Schneider tervezte, feltölthetjük vele iPodunkat, iPhone-unkat, vagy bármit, amit USB csatlakozón keresztül lehet tölteni - írja a New York Post. A bikinit áramvezető szálak és vékony napelemek borítják, tulajdonképpen még divatosan is néz ki a fémesen csillogó, középkori páncélt idéző szett.

A tervező már nekiállt a férfi-verzió elkészítésének is, ami a töltés mellett a sörhűtésre is képes lesz. A napelemes bikiniben állítólag lehet fürödni, nem ráz, de meg kell szárítani, mielőtt elkezdjük vele tölteni a telefonunkat. A Solar Bikini jelenleg 120 fontba kerül (35.700 forint), Schneider minden darab elkészítésével 80 órát tölt.

Ön lemenne a strandra a napelemes bikiniben? Vagy inkább ciki az áramkörös fürdőruha?

Solar Bikini
4352 szavazat 3790 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta