OFFLINE

Menő vagy ciki: oroszlánmancsos luxuscipő

2011. április 28., csütörtök 16:17

Alex
Alex

A Louboutin 2011-es őszi/téli kollekciójának egyik darabja ez a furcsa, oroszlánmancsban végződő körömcipő. A tervezőre valószínűleg így hatott az évek óta divatban tartott állatminta: Louboutin őszre ugyan tervezett pár leopárdmintás darabot is (csak a megszokás kedvéért), de mellettük megalkotta ezt a bizarr, Alex névre keresztelt hasítottbőr lábbelit.

A magassarkú hátsó része teljesen egyszerű, barna bőr, eleje azonban sárga-arany hímzésbe és gyöngyös oroszlánkarmokba vész. Mi először azt hittük, ez csak vicc (vagy Photoshop), de több külföldi cipőmniás blogger is feni már a fogát a különleges cipőre. A lábbeli áráról egyelőre nincsenek hírek (az átlagos Louboutin körömcipőket 1000 dollár, 180.000 forint körüli áron kínálják), de a hollywoodi celebnők közül többen valószínűleg Louboutin Alexében villognak majd ősszel.

Egyébként ha az első sokkon túltesszük magunkat, simán el tudjuk képzelni, hogy jól összeválogatott ruhákkal kifejezetten vagány lehet egy ilyen szokatlan cipő... Egy biztos: sem lemásolni, sem hamisítani nem lesz egyszerű. Ön szerint menő vagy ciki a mancsos Louboutin?

2127 szavazat 2159 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta