OFFLINE

Tóth Gabi valamitől okkersárga

2011. április 23., szombat 16:07

Az énekesnő a péntek esti Nagy Duettben mutatta meg, mire képes az önbarnító – vagy a szolárium, esetleg a rossz smink. Tóth hibátlan fehér bőre okkersárga színre váltott valamitől, haja fehéren világított arca fölött: a világosra festett száj és szem csak még jobban kiemelte Okkerboyt megszégyenítő sárgaságát. Tóth ruhából kilátszó karjai is barnás-sárga színben játszottak, tehát egész testes barnításról lehet szó.

Mitől sárgult be Tóth Gabi?

 • 375
  Szoláriumba ment
 • 3260
  Önbaríntó krémet használ
 • 383
  Csak a smink
 • 341
  Nem is sárga!

Az énekesnő pár hete még inkább halvány tejeskávé színű volt, tehát valami biztos történt vele: már csak azt nem tudjuk, mi. Ha fehér bőrével szoliba ment volna, nagy valószínűséggel leég. Ha csak a smink sikerül túl sötétre, karjai fehérek maradnak. Azonban ha önbarnítóval keni magát – mi erre tippelünk– akkor pár nap alatt könnyen elérheti a kívánt okkerszínt. Ön szerint mi történt Tóth Gabival?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta