OFFLINE

Dita von Teese bugyikat dob piacra

2011. április 21., csütörtök 08:46

Dita von Teese fehérneműmárkát indít, amiben csak az a meglepő, hogy idáig nem tette meg. A hírt a Women Wear Daily jelentette meg, és azt írják, aburlesque művésznő a Lime Door Brands céggel fog együttműködni a melltartók és a bugyik tervezésében. Ha az együttműködés sikeres lesz, akkor hálóingeket és ruhákat is fognak gyártani.

Az új termékeket először Ausztrália lakói vásárolhatják meg de nemzetközi piacra csak 2012-ben kerülnek von Teese bugyijai.  A termékek árfekvéséről még nem érkeztek hírek, de a méreteket már nyilvánosságra hozták: az egészen kicsi méretekről E kosárig lehet majd Dita von Teese fehérneműiből választani.

dita01

Dita von Teese a Twitterén jelentette be, hogy aláírta a szerződést, és természetesen ő is - mint mindenki ilyenkor -, nagyon izgatott.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta