OFFLINE

Elvis Presley unokája dögös modell lett

2011. április 20., szerda 10:58

Riley Keough, Elvis Presley unokája hű maradt a hírességek gyerekeinek szokásához és modellkarrierbe kezdett. Csak annyi a különbség közte és a többi sztárcsemete között, hogy ő tényleg szép. A 21 éves lány Lee farmer reklámjában tűnt fel legutóbb.

RILEY-KEOUGH

Az új kampányfotókon szembetűnő, hogy népszerűségét annak is köszönheti, hogy van benne valami a legendás nagypapából, de persze olyan arcot is vág, és úgyis van kisminkelve. A fejformáját biztosan az énekes nagyapától örökölte, figyelemreméltó lábait viszont nem tudni honnan, mert Elvis nem énekelt rövidnadrágban.

RILEY-KEOUGH (1)

Keough tizennégy évesen kezdte a modellkedést, nem kisebb show-val, mint a Dolce & Gabbana. Két év múlva a Victoria Secret is munkát ajánlott neki, de végül fiatal kora miatt nem vállalta. Viszont 2006-ban már a Christian Dior arca volt. 2010-ben a családi tradícióhoz méltón szerepelt a Rocker csajok című filmben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta