OFFLINE

Kate Moss Terry Richardsonnal forgat Mango reklámot

2011. április 8., péntek 18:08

A megunhatatlan szupermodell most a hírek szerint a Mangónak forgat reklámfilmet. Moss-szal általában remek (és merész) reklámspotok készülnek, bár eddig csak luxusmárkák filmjeiben láthattuk, mindenesetre elég kecsegtető, hogy a kamerát Terry Richardson kezeli, a kisfilm pedig Párizsban készül.

Egyelőre csak fényképek kerültek elő a forgatásról, nem tudjuk, mi lehet a reklám tematikája, mindenesetre egy olyan jelenetet kaptak el a lesifotósok, amikor Moss és Richardson maszkban, kézenfogva, hatalmas zsákokkal felszerelkezve rohangál a városban: talán bankot raboltak, talán nem, biztosan ki fog derülni hamarosan.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.04.08 21:48:21retinax

  Már régóta érdekel, hogy mi van akkor, ha a modell megérkezik a fotózásra, és kiderül, hogy egyáltalán nem is állnak neki jól a ruhák. Ilyenkor fogja magát, és durcásan letiplizik, vagy nem gond, végül is általában már mindenki megszokta, hogy idióták a divatfotók?

 • 2011.04.09 09:22:33zoldmandula33

  a modell nagyjából tesz rá, hogy mi aggatnak rá arra a fél napra, amiért jól megfizetik. az sokkal fontosabb, hogy hol jelenik majd meg a sorozat és mennyivel röpíti ez előbbre a listán.
  amúgy nem, ilyenkor jön a ruhacsipesz:) frankón láttam már ilyet. ráadásul férfi alsó volt nőn, sok nagy ruhacsipesszel hátul.

 • 2011.04.09 09:24:45zoldmandula33

  amúgy én eddig hűséges mng vásárló voltam, és scarlett johanssonnal meg penelopé cruzzal nagyon tudok azonosulni.
  kate mossal nem..bennem van a hiba? most eltűnnek majd a normális ruhaméretek (értsd 38 felett) is a választékból?

 • 2011.04.09 15:20:22szaffie

  Olyan sosem fordul elő, hogy egy modell "durcásan levonul", mert nem jók rá a ruhák. Nem is értem, hogy merült ez fel. Valahogy "rászerelik" a fotózás idejére, egyébként ha megnéztek egy editorialt, szinte mindig van egy-két cipő, amelyiknél látszik, hogy legalább egy számmal nagyobb, mint a modell lába. Azzal elég nehéz csalni.

 • 2011.04.09 16:05:38retinax

  És ha meg is mondják neki: nénike, nehari, tévedtünk, ez nem a te stílusod, vagyis hazaküldik. Olyan sincs?

 • 2011.04.10 20:13:13szaffie

  Azért előzi meg a munkát egy alapos casting, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

 • 2011.04.10 20:22:06blackbarika

  zoldmandula: ugyan már miért tűnnének el? régen sem csak penelope cruzzal reklámoztak ruhát, én mondjuk tökre leszarom kivel akarják eladni. nem az fogja eldönteni hogy tetszik-e vagy sem.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta