OFFLINE

Legendásak Eva Herzigova mellei

2011. április 4., hétfő 14:18 |

Eva Herzigova Wonderbra plakátját választották minden idők legnagyobb hatású szabadtéri hirdetésének Nagy Britanniában. A kissé túlzásnak tűnő eredményt egy közvélemény kutató vállalat (Outdoor Media Centre) hozta nyilvánosságra, miután a britek tízezreit faggatták a kérdésről. A vállalat kifejezetten a szabadtéri reklámok hatását vizsgálta, adta hírül a Mydaily.

Herzigova és a Wonderbra valószínűleg a Hello Boys (Hello Fiúk) felirattal és a modell arányos alkatával egyszerre tudott ilyen legendásat alkotni. A cseh modell nagy betűkkel szedett köszöntése biztosan nem tette biztonságosabbá az utakat, de a ma már két gyermekes anyát azonnal felrepítette a szakmája csúcsára.

Szintén az Egyesült Királyságban a londoni tudományos múzeumban mutatták be tavaly a világ legrégebbi push-up melltartóját.  A melleket megemelő fehérnemű 1800 körül készült és azt bizonyítja, hogy a push-up melltartót nem a 90-es években találták ki, de akárhogy is vesszük Herzigovának azért szerencséje volt vele.

Ön szerint is annyira legendás ez a plakát?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta