OFFLINE

Megérkezett a Stella McCartney Palvin Barbarával

2011. március 25., péntek 15:49

Egy ideje már nyílt titok, hogy az év modellje, Palvin Barbara lesz a C&A arca, de a ruházati láncban forgalmazott Stella McCartney kollekcióra sokáig kellett várni. A C&A-ra jellemző hétköznapi stílust követte a zenész csemete, és hordható, túlnyomórészt fekete ruhákat tervezett.

A tevező láthatóan a dolgozó nőkre is gondolt, ezért sok blúzt, blézert és elegáns szoknyát tervezett. Az együttműködés lényege nyilvánvalóan az volt, hogy mindenki viselhessen Stella McCartney és C&A ruhákat. Azok is, akiknek a McCartney idáig sok volt, a C&A pedig kevés.

Szerintünk a legpraktikusabb és legszebb összeállítás a bő szabású fekete miniruha, hosszú, ugyancsak fekete kardigánnal. Bő miniruhából amúgy is sokfélét választhatunk a C&A új kollekciójából. Szerencsére az elengedhetetlen fekete nadrág is akad bőven, bokavillantó, testre simuló, elegáns, zipzáras, és extra bő is.

Kislányos szépségével, a Natalia Vodianova-hasonmás, Palvin Barbara nagy jövő előtt áll. Amíg nem tölti be a tizennyolcadik életévét addig édesanyja kíséri el mindenhova, őt aztán a modell nővére váltja majd fel, így igazán nem kell aggódni a fiatal lányért.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta