OFFLINE

Milyen topánban vonuljon Vilmos herceg menyasszonya az esküvőn?

2011. március 4., péntek 08:44

Ön szerint melyik a legszebb?

 • 806
  Manalo Blahnik
 • 82
  Giuseppe Zanotti
 • 253
  René Caovilla
 • 373
  Cesare Casadei
 • 1134
  Georgina Goodman

Ha a közelgő királyi esküvőn Kate Middleton bármilyen márka termékét magára aggatja, akkor egy időre biztosan biztosítja az adott vállalat jövőjét. Az FN divatportál megkérdezett pár vezető cipőtervezőt, szerintük milyen lábbeliben vonuljon a mennyasszony a padsorok között.

 
1

Manolo Blahnik elfántcsont színű, selyemborítású papucsot tervezett, amit teljes egészében az erdő liliomai és igaz gyöngyök borítanak. A tervező így vélekedik művéről: „A cipő a tavaszt képviseli, és mindent, ami friss és új, mert ezt képviseli Kate Middleton is.”

 
2

Giuseppe Zanotti egy fekete szatén szandállal állt elő. A cipőt hatalmas, gyémántokkal körbeölelt zafírral díszíti a mértani közepén, ami egy fémmel rögzített tőrszerű pánton helyezkedik el. „Olyan cipőt szerettem volna tervezni, ami passzol a mennyasszony kifinomult és elegáns gyűrűjéhez, de azért fiatalosabb és modernebb annál. A génjeimben hordozom a mániát, hogy ékszert tervezzek a cipőkre, így könnyű feladat volt egy hercegnőnek tervezni” – nyilatkozta művéről Zanotti. Nem tudni, hogy illene a cipő egy mennyasszonyi ruhához, de az már más kérdés.

 
3

René Caovilla egy fehér szatén szandál tervezett, marabou tollakkal és különböző színű Swarowski kristályokkal. A Caovilla szerint ez a szandál tökéletes egy hercegnőnek, mert „elegáns, szexi, kecses, és varázslat lengi körül.”

 
4

Cesare Casadei úgy gondolta, az lesz a legjobb, ha egy szimplataplú selyem papucsot tervez, ékszerrel díszített pántokkal és hímzett virágokkal. „Kate engem egy 2011-es Audrey Hepburnre emlékeztet.... Ezt a cipőt hímzés és különböző alakú, színes kristályok díszítik, így az egész olyan mintha a drágakövek a lábán hullanának alá. Magam előtt látom Kate-t ahogy végigtáncolja az éjszakát ebben a tangó sarokban.”

 
5

Georgina Goodman antik walesi csipkét és apró skót gyöngyöket használt a cipő tervezésénél. A papucs sarkát is a gyöngyök ihlették. „Valami különlegeset szerettem volna tervezni, valamit, ami rendelkezik belső érzelmi töltéssel, valami olyat, ami régi, de ugyanakkor visszatükrözni Kate modernségét. Az volt a célom, hogy egyensúlyt teremtsek a történelem és az alkalomhoz illő nőiesség között, mint valami 'újrafelhasznált' luxus.”

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta