OFFLINE

Lady Gaga bemutatkozott modellként

2011. március 3., csütörtök 15:33 |

Lady Gaga a párizsi divathéten nem énekesnőként, hanem modellként jelent meg, Thierry Mugler bemutatóján vonult a tervező egyik fehér ruhájában, írja a USA Today. A francia tervezőnek dolgozik Gaga stylistja, Nicola Formichetti, innen a kapcsolat Gaga és Mugler között.

"Komolyan, nagyon ideges vagyok" - mondta a bevállalós énekesnő a bemutató előtt. A bemutató alatt Gaga új száma szólt, a Government Hooker, így egyfajta premierről is szó volt.

A bemutató után lejött a kifutóról, belebújt teljesen átlátszó macskaruhájába, felvette a magas talpú csizmáját, megragadott egy poharat, és a többiekkel közösen ünnepelte a sikeres bemutatót. Twitteren csak annyit írt az estéről: "Micsoda éjszaka volt".

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta