OFFLINE

Menő vagy ciki: Catwoman-karmok félmillióért

2011. február 21., hétfő 20:07

A Noir Jewellery és a DC Comics közös kollekciójában három kultképregény, a Batman, Superman és Wonder Woman rajongói lelhetik örömüket.

noir

A gyűrűk, karkötők és nyakláncok a képregények közismert motívumait vegyítik a rapperbarokk jól látható, és kellőképpen kiswarovskizott stílusjegyeivel. Böszmének böszmék, de attól még mutatósak, a fekete-arany Wonder Woman karkötő, és a vagány, bár tíz ujjra kicsit borsos árú (280 USD/db, az 2800 USD, ami kb. 500 ezer Ft, juj) Catwoman-karmok feltétlenül kellenének.

noir02
noir01

Wonder Woman sminkkészletéről már megvolt a szavazás - ezeket hordanák?

1902 szavazat 1297 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta