OFFLINE

Menő vagy ciki, ha egy nő nyakkendőben divatozik?

2011. február 6., vasárnap 15:41

Nemcsak az ingeket nyúlhatják le a csajok a férfiaktól, hanem a nyakkendőt is. Avril Lavigne robbant be a köztudatba ezzel a húzással 2002-ben, amit ő akkor nyilván roppant eredetinek gondolt. Hatása mindenképpen nagy volt, hiszen a mai napig trend maradt a nyakkendőkötés a hölgyek körében is. Galériánkban Winona Ryder, AnnaLynne McCord és Leighton Meester színésznők segítségével mutatunk három friss példát a Lavigne-féle, már-már klasszikus női férfinyakkendő mellé. Önnek bejönnek a kravátlis csajok?

11466 szavazat 10925 szavazat

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta