OFFLINE

Ősztől a ’20-as évek hajhullámai és sminkje lesz a férfiakon

2011. január 17., hétfő 08:51

A hétvégén megkezdődött a férfidivathét Milánóban. Az eddig legérdekesebbnek tűnő bemutatót a férfidivatban is mindig renitenskedő Vivienne Westwood rendezte. A 70 éves korhoz vészesen közeledő angol tervezőnő érdekesen értelmezte át a retrót a 2011-12-es ősz-téli szezon férfidivatjához. A kollekciót ugyanis a ’20-as évek hangulata lengi be, de az olyan férfias kiegészítők mellett, mint pl. a szivar vagy a nadrágtartó, a modelleken feltűntek a nőiesre zselézett, anno sütővassal készített hajhullámok is, az erős sminkről nem beszélve.

Ön szerint?

  • 107
    Vagány!
  • 209
    Nyugdíjba!
  • 126
    Nem olvastam el, de szerintem nem.

Amikor valaki átlépi a nyugdíjkorhatárt, de mégis dolgozik tovább rendületlenül, elkerülhetetlenül felmerül a kérdés, hogy attól még, hogy fizikailag bírja, nem kéne-e már inkább abbahagynia. Vivienne Westwooddal kapcsolatban is egyre gyakrabban sustorogják, hogy 70 évesen nem kéne már erőltetnie a tervezést. Ön szerint vagány ez a stílus vagy ön is inkább nyugdíjazná a punkkorszak ikonikus-bevállalós designerét?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta