OFFLINE

Celebek, akik az usánkára buknak

2011. január 12., szerda 16:46

Úgy tűnik, olyan celebek is olvassák a Velvetet, mint Paris Hilton, az Angelia Jolie–Brad Pitt páros, vagy Rihanna. Sőt, nem csak lelkesen olvassák, hanem meg is fogadják a tanácsainkat, ugyanis mindannyian usánkát húztak a fejükre, illetve gyerekeik fejére.

A hideg téli napokra persze nincsen ennél jobb, éppen mi mondanánk azt, hogy ne tegyék? Még akkor is, ha az usánka picit olyan, mint a Che Guevara-póló csak hát, ugye, sapkában. Kesha és Jared Leto beérte valamivel szolidabb darabbal is, Lily Allen és Amber Rose, Kanye West exnője viszont hatalmasakat választott. Képek a galériában, kattintsa végig!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta