OFFLINE

Kelly Rowland leragasztott mellbimbóval lép fel

2011. január 7., péntek 18:09

Az egykori Destiny’s Child tag január 2-án áttetsző felsőben lépett fel a Las Vegas-i Jet Nightclubban: mellbimbóját csak egy-egy szigetelőszalag-kereszt takarta, akárcsak korábban Pinkét, Rihannáét vagy Lady Gagáét több képen és fellépésen. A szexi összeállítást egy diszkrét tevepata teszi teljessé.

Önnek tetszik a szigszalagos mellmutogatás?

  • 595
    igen
  • 772
    nem

A Grammy-díjas Rowland kifelé néző bimbóit és félgömb alakú melleit 2007-es mellműtétjének köszönheti: az eredménnyel az énekesnő mindig is elégedett volt, korábban azt nyilatkozta a The Sunnak: „Csak A-ról B kosárra váltottam… Nem akarok dupla-D-s melleket, az marhaság lenne” – mondta. És miért vállalta a műtétet? Mert nem tudott szép felsőket hordani: „Nagyon zavart, hogy nem jók rám a topok. Például találtam egy dögös House of Dereon felsőt és olyan jó lett volna kitölteni! A műtét után felvettem és baromi jól állt. Olyan jól érzem magam. Most vagyok teljes” – nyilatkozta a Daily Mailnek az énekesnő, aki úgy tűnik, most már elég büszke melleire ahhoz, hogy (szinte) teljes valójukban megmutassa őket.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta