OFFLINE

Harminchat sör a DJ-nek, hetvennégy törölköző a zenekarnak

2010. július 5., hétfő 14:15 |

Hamarosan kezdődik az idei Balaton Sound, a szervezők sajtóközleményben küldték el, hogy a fesztivál fellépőinek milyen kívánságokat kellett teljesíteniük. A kéréseket sajnos csak név nélkül kaptuk meg, és Vető Viktória, az esemény sajtófőnöke elmondta, már a fellépőkkel kötött megállapodások értelmében nem adhatnak nevesített listát, így marad a találgatás, hogy melyik DJ iszik meg egy bő rekesz sört néhány üveg töménnyel a fellépés alatt, és melyik zenekar gyorsul teára.

“Semmilyen körülmények között nem szabad a megadott listától eltérő ételeket adni!” – áll a felszólítás az idei Heineken Balaton Sound egyik sztárjának kívánságlistáján, s mint megtudtuk a művész rendkívül szigorú étrendjének megszegése komoly egészségügyi problémát és a show lemondását jelentené. Épp ezért alapanyagok és konyhai eszközök állnak a listán, hogy majd a művész maga tudja elkészíteni a kívánt és megengedett ételeket.

A Sound egyik sztárja huszonegy fővel érkezik, és összesen hetvennégy törölközőt rendelt a fellépése előttre. A fellépés idejére és utána meg néhány sört, drága pezsgőt csokit és csipszeket. A nem túl részletes kívánságlistán azonban kiemelték, csak Budapesten, a Lánchíd pesti hídfőjénél lévő szállodában hajlandóak megszállni.

A Dj-k fogyasztási szokásaiban nagy a szórás: van ki a Dj pultba egy minihűtőt rendelt 3 db pezsgővel sörrel és vízzel, másik Dj viszont kért egy üveg tequilát, egy üveg vodkát és egy üveg whiskey-t, négy üveg pezsgőt harminchat üveg sört némi üdítőt és vizet. A fellépő zenekarok közt az egyiknek a sör, bor, vodka, pezsgő választékon túl vitamin tabletták és bio tea szerepel a listán, egy másik fellépő banda 100 db törölközőt kér és az alkoholon kívül nagy mennyiségű ginseng teát.

A rendezvény egyik legnagyobb sztárja David Guetta lesz, aki akkora sztár, hogy a fellépése után helikopterrel is viszik majd tovább egy szerbiai fesztiválra, így senki se számítson arra, hogy a DJ nagyon személyes élményben részesíti majd a közönséget. A közlemény szerint Guetta igényei növekedtek az előző évhez képest, amikor még 8000 ember előtt játszott a fesztivál arénájában. Idén csak és kizárólag főműsoridőben és csak és kizárólag a nagyszínpadon vállalt fellépést.

A fesztiválon arra is figyelnek, hogy ne legyenek komoly ütközésben a vébé döntőjével, ezért Jamiroquai csak azután kezdi majd meg a műsorát vasárnap este, hogy lefújták az utolsó meccset.

A közleményben azért kaptunk egy konkrétumot is, a tavalyi fesztivál egyik fellépőjéről. A tavalyi kívánságlisták között Moby ridere tűnt a leginkább különlegesnek: ő egy komplett konditermet rendeztetett be a színfalak mögött. Amikor meglátta, hogy a szervezők ezt teljesítették, nagyot nevetett: “ezt még sehol a világon nem vették komolyan” – mondta a szervezőknek.

A július 8-án kezdődő fesztiválon többek között David Guetta, a Pet Shop Boys, Jamiroquai, a Chemical Brothers, Paul van Dyk, Paul Kalkbrenner, Tricky, Paul Oakenfold, a Pink Martini és Sven Väthis fellép.

A fesztiválról erre tudhat meg többet, a zenekarok kívánságairól meg erre és erre. Ha egyezést találnak valakinek a korábbi kívánságlistájával, ne habozzanak, nyugodtan írják meg a kommentekben.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta