OFFLINE

Kaparjon címlapot a modellmellekért

2010. június 24., csütörtök 10:22

ADRIANA-LIMA

A világ negyedik legjobban fizetett modellje pózol a csupasz női testekért rajongókat eddig is rengeteg remek fotóval ellátó V magazin spanyol kiadásának címlapján. Adriana Lima tavaly novemberben adott életet első gyermekének, de kolléganőjéhez, Gisele Bündchenhez hasonlóan már szemmel láthatóan jó formában van.

A brazil modell a címlapfotón nem visel túl sok mindent, csupán egy Dior-kardigán és némi fehérnemű takarja a testét. No, meg az a fránya V betű, ami pont a lényeget fedi el.

Bár egyelőre még egy kicsit zavaros a helyzet, a V magazin hatvanhatodik száma - amiben egyébként a legszexisebb ötven testet láthatják majd viszont az olvasók - több címlappal lesz majd kapható. Az egyik címlapfotó lehet, hogy az lesz, amin Adriana Lima szerepel, és eddig csak a spanyol változatban tártak a nyilvánosság elé. Mindenesetre az eredeti magazin július negyedikén kerül majd az újságos standokra, és mindegyik címlapból - akárhány változat is készül - csak ezer darabot dobnak piacra.

Az előzetes videó szerint Adriana Lima mellett Mario Sorrenti többek közt Mihalik Enikőt is lencsevégre kapta az egyik címlapfotó kedvéért. És, igen, ez az a magazin, amiben majd focistafeleségnek vetkőzve láthatjuk viszont a békéscsabai modellt.

Ami pedig igazán különlegességnek számít: bár mindegyik lányból eltakar egy kicsit a V betű a 66. szám címlapjain, állítólag ezt majd le lehet kaparni, és így szép lassan minden intim részlet felsejlik a kíváncsi olvasó előtt. Korábban egyébként már felkerült a Twitterre egy kép arról, hogy mire is lehet számítani, de gyorsan el is távolították az ominózus fotót.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta