OFFLINE

Európai divat díjat kapott az USE

2010. június 17., csütörtök 15:15

A magyar USE tervezőcsoport nyerte meg az Erste Bank által támogatott Kontakt Fashion Awardot. A díjjal a kreatív és rendkívüli lehetőséggel bíró közép-kelet-európai tervezőket támogatják, és a nyertes lehetőséget kap, hogy széles körben megismerjék Ausztriában. A díjhoz, amit 2006-ban alapítottak, négyezer eurós pénzdíj járt, illetve az USE Unused - akiknek ruháit hollywoodi híresség is viselte - lehetőséget kapott arra, hogy részt vegyen az ausztriai divathéten.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.06.17 16:24:11Niro

  Jó nekik:D : [link]

 • 2010.06.17 19:08:15praenomen

  ijesztő lányok

 • 2010.06.17 20:56:09be good

  Az első ötvenhat másodpercig bírtam megnézni.

 • 2010.06.17 22:03:28be good

  Erőt vettem magamon. Megnéztem végig másodszorra. Sajnálom ezeket a lányokat. Számomra is ijesztőek. A kiálló csontok. A kifejezéstelen tekintetek. Az érzelemmentes arcok. Miért nem lehet rajtuk még néhány kiló? Miért nem tükrözheti az arcuk azt, hogy ezek a ruhák tetszenek nekik? Hogy jól érzik magukat viselésük közben. Miért kell ilyen elidegenítő sminket készíteni nekik? Miért kell mindegyiknek ugyanazt a frizurát viselnie, annak is, akinek nem áll jól? Megalázó ez az egész, tárggyá teszi őket.

 • 2010.06.20 13:19:27sph

  Hű, látszik milyen sokat konyítasz ehhez az egészhez.
  Ez egy bemutató, nem pedig egy vásári felvonulás. Biztos szép, egységes képet mutatna, ha mindegyik lánynak másmilyen lenne a sminkje, haja etc.
  Mindezeket a trendek, és a tervezők elképzelései határozzák meg, illetve az, hogy illeszkedjenek az aktuális kollekció "látványvilágához".
  Egy bemutató arról szól, hogy az adott ruhákat bemutassák, nem pedig arról, hogy megnézhessék a meghívottak, hogy aznap milyen kis vidámak is a modellek.
  Ez a közhelyes "jajdesajnálom szegény vékony szomorú modell lányokat" irigykedő marhaság meg tényleg kimehetne már a divatból. Szerintem egyikük halántékához sem szorítottak fegyvert hogy ezt csinálják.

 • 2010.06.20 15:53:38be good

  sph, a modelleket nem irigylem. Az előnytelen smink és frizura zavaró, elvonja a figyelmet a ruhákról. A 2. komment az volt, hogy "ijesztő lányok". Az is elgondolkodtató, hogy 3 napja jelent meg ez a cikk, de nem nagyon akar senki hozzászólni.

 • 2010.06.21 08:15:34hugo123

  Gratulálok Füzes Eszternek, Tóth Andrásnak és Godena-Juhász Attilának a sikerükhöz!
  még sok sok ilyen nagyszerű pillanatot nekik!
  egyébként én imádom a mostani kollekciójukat, nem ugrálnak a stílusok között, a ruháik felismerhetően "USE"-osak.
  Gratulálok!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta