Újból hódít a fecske fürdőnadrág

A britek, egész pontosan a Daily Mail szerint ismét itt az ideje előszedni a Speedo fecske fürdőnadrágjait. A cég 21 százalékkal növelte eladásait a fent említett darabból, és a Ciao brit oldal szerint az internetes keresések száma is 400 százalékkal nőtt az elmúlt hat hónapban (ez persze nem jelent semmit, hiszen eddig valószínűleg minimális volt az érdeklődés) a tavalyi év ugyanezen időszakához képest.

A Telegraph szerint egyértelmű, miért vált hirtelen ilyen fontossá a férfiak magamutogatása. A hirtelen jött Speedo-láz a Szex és New York második részének köszönhető, egész pontosan a medencés jelenetnek. Itt ugyanis lassított felvételekkel mutatják egészen közelről az ausztrál rögbi válogatottat, a csapattagok fecskéit és azok tartalmát.

Ezt a viseletet egyébként az utóbbi időben nem csak a Szex és New Yorkban láthattuk, David Beckham is hasonló darabban mutatkozott nyaralása alatt, de Rod Stewart, az összes James Bond – most éppen Daniel Craig -,de Ricky Martint és Marc Jacobsot is láthattuk mindent látni engedő fürdőnadrágban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek