OFFLINE

Lara Stone az új Kate Moss

2010. június 12., szombat 09:59 |

Ahogy azt már előre sejteni lehetett Lara Stone váltotta le a Calvin Kleinnél Eva Mendest, akinek reklámjait folyamatos botrányok övezték a túlzott szexualitása miatt. A Brigitte Bardot-hoz is hasonlított modell a divatház három termékcsoportját (Calvin Klein Collection, ck Calvin Klein, Calvin Klein Jeans) reklámozza. A divatcéggel nem most dolgozik először, 2008-ban az ő arcával reklámozták a Calvin Klein sminktermékeket és a ck Calvin Klein kreációit is ő népszerűsítette.

A cég ezúttal már exkluzív szerződést kötött, így Stone-t idén ősszel csakis a Calvin Klein bemutatóin és hirdetéseiben láthatjuk viszont. Ez pedig egyedülállónak számít, hiszen hosszú évek óta nem volt hasonló kizárólagos szerződésre példa, és az is ritkaságszámba ment, hogy egy modell reklámozza a divatcég három termékcsaládját.

A Calvin Klein-plakátokat végignézve a brit sajtó egyértelműen arra a következtetésre jutott, Lara Stone esélyes arra, hogy ő legyen az új Kate Moss – remélhetőleg a kokainbotrányok kivételével, bár alkoholfüggősége miatt már járt rehabon. Moss 1993-ban készített Calvin Klein kampányokat, és ahogy képgalériánkban is látszik, a fotót Stone mostani anyaga mellé téve szembeötlő a hasonlóság.

Ugyanolyan arcberendezésük van, mindkettőjük metszőfoga között jelentős szünet van, az egyetlen eltérés a súlyokban mutatkozik. Míg Kate Moss kifejezetten vékonynak mondható, addig Stone 36-os mérettel rendelkezik, amivel igencsak kitűnik a manapság foglalkoztatott 30-32-es méretű modellek közül.

A 26 éves holland származású Lara Stone jelenleg az elsőszámú modell - illetve bekerült az elmúlt évtized 30 legmeghatározóbb modellje közé - , számtalan cég arcaként köszönt vissza a plakátokról. Idén őt választotta a Calvin Kleinen kívül a Giorgio Armani a 2010 őszi/téli sminkkampányához, szerepelt – Madonnát leváltva - a Louis Vuitton 2010 tavasz/nyár hirdetéseiben, az H&M kedvéért bikinibe bújt, és ő népszerűsítette a Prada Infusion D'Iris és a Versace Versus parfümjét.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.06.12 11:36:28garymoore54

    Úristen! Ha nem tudnám, hogy nő, azt hinném, hogy férfi ez a Lara. A rövid hajjal, azzal az iszonyú füllel, első két foga közt a jókora réssel - mit mondjak? - Eva Mendes milliószor jobban néz ki! (Azon a profil képen, amin előre hajlik, kifejezetten úgy néz ki, mint egy semleges nemű droid.) Én Kate Mosst sajnos utálom, se hús, se hal, szerintem, de még ő is jobban nézett ki, mint ez a pincsi.

  • 2010.06.12 11:44:58Vietkong

    Tóth Gabit nekik

  • 2010.06.12 13:53:05evicacica

    Még mielőtt ideér a fikahadsereg: ez művészet, csak másodsorban szól a nemiségről. Aki ezt nem érti és jönne megint itt azzal, hogy mennyire kellene testképi példaként szolgálnia egy modellnek, az nem érti az egészet. Ja, és nem is annak készülnek ezek a reklámok, de még a ruhák sem. A művészet mint olyan, hát az pedig többnyire öncélú... mert önkifejezés. Mindenki megveszi azt, amivel azonosul akár ruha, akár egy kép. Az öltözködés is önkifejezés, nem? Ezeken a fotókon a modell másodlagos még akkor is, ha beteríti az arca az A4-et.

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta