OFFLINE

Menjen este divatsétára a belvárosba!

2010. május 28., péntek 11:21 |

Az egy éves Stylewalker Night keretében május 28-án, péntek este 7-től éjfélig 18 különleges belvárosi üzlet várja a kortárs tervezők stílusára fogékony közönséget. Termékeiket 20% kedvezménnyel kínálják, de akkor is megéri körbenézni, ha nem szeretnénk vásárolni, mivel kiállítások, nyereményjátékok, zenei programok várják a design rajongókat. A Buborékban például buborékfújó versenyt rendeznek, az Eventuell Galériában textiltörténeti kiállítás van, az Innoshopban tomboláznak, a Le Parfumben pedig alkohol inspirálta parfümökkel ismerkedhetünk. Emellett szinte mindenhol kapunk fröccsöt vagy valamilyen csemegét. Ha helytörténeti ismeretekkel is szeretnénk gazdagodni, csatlakozzunk este 7-kor a Uniquebudapest Ferenciek teréről induló design-túrájához, ha pedig csak lazulnánk, a Csendes kávézóban egész este elücsöröghetünk.

Vasárnap pedig a múltkori, eső miatt elmaradt WAMP-ot, vasárnapi művészeti piacot pótolják a Gödörben. Oda is érdemes ellátogatni!

stylewalk

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2010.05.28 11:54:43Reckl_Amál

    Jól hangzik. Kár, hogy külvárosban élő-dolgozó emberként péntek estére ki vagyok ütve. Ez nem nekem van kitalálva, hanem semmittevő milliomosnéknek és divatújságíróknak.

    " Buborékban például buborékfújó versenyt rendeznek."

    Kreatív! Jövőre vajon mivel rukkolnak elő?

  • 2010.05.31 10:42:09Magóg napján

    Pénteken örülök, ha hazamehetek végre... nemhogy eljárkáljak pénzt szórni modorosan.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta