OFFLINE

Hetvenes években nyomul az új Chanel

2010. május 18., kedd 13:34 |

Karl Lagerfeld idén is különleges helyszínt választott a Chanel Resort kollekciójának bemutatójához, a divattervező úgy döntött, St. Tropez-ban mutatja be kreációit. Lagerfeld azonban a zárt bemutató helyett az utcán vonultatta fel egyes esetekben mezítlábas modelljeit. A bemutatót a motorcsónakon érkező Anja Rubik és Natasha Poly kezdte, szintén részt vett Mihalik Enikő, végül a sort Mick Jagger lánya zárta, akit egy motoros gurított a helyszínre.

A különleges bemutatón számos híresség is részt vett, többek közt megjelent Diane Kruger és Joshua Jackson, Vanessa Paradis, és Anna Mouglalis.

A kollekció teljes mértékben a hetvenes éveket idézte, a horgolt ruháktól, a hosszú áttetsző, földig érő, virágmintás maxiruhákon át egészen a foltos farmerszoknyákig. A 17 éves Georga May szintén a hetvenes évek nagy ikonját, Brigitte Bardot színésznőt idézte, és a tökéletes hangulat érdekében a rolling Stones Let's Spend the Night Together című dala is felcsendült. Ráadásul Lagerfeld a modelek kiválasztására is odafigyelt, hiszen nem lapos csontkollekciók jelentek meg, hanem olyan nők, akiknek van melle és akik valóban jól prezentálták a hetvenes évek stílusát.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta