OFFLINE

A bevállalós macák régen keményebbek voltak

2010. május 4., kedd 15:00

A rongyos ruhák a kifutókról egyenesen a vörös szőnyegre vándorolnak: bolond tinik, kifutó, sztárok, H&M, örök körforgás.

Idén először Kanye West partnere, a modell Amber Rose húzott magára egy ilyen hűvösen elegáns ruhadarabot. Fogadni mernék, a hölgy titkon anktik cukortartókat gyűjt, de ami még biztosabb, ősszel minden kirakat szaggatott rongyokkal lesz tele. A hír mégsem ez, hanem, hogy Amber Rose csak egy gyenge utánzat.

kanye-west-amber-rose-see-through-dress-02

Amber Rose, 2010-ben sehol sincs a cérnák alá szemérmesen felhúzott bodyval, Rose McGowan az ízléses megjelenés mindenkori királynője, az 1998-as VMA-n készült képen éppen aktuális pasija, Marilyn Manson mellett virít csupasz feneke. Ha már bevállalós valaki, akkor csinálja végig rendesen, és Rose McGowan végigcsinálta. Testszínű body? Ugyan már, nem kell itt a szűzkurvát játszani.

rosemarilyn

Melyik Rose a vadabb maca?

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta